Oslo Vest Trafikkskoles

Å ta førerkortet er en viktig investering i din egen framtid. Det er en øvelse i ansvarlighet og tålmodighet. For mange er førerkortet det første virkelige steget inn i voksenlivet. Vi vil hjelpe deg med å oppnå målet ditt uten å legge beslag på for mye tid eller penger.

Våre elever er alltid godt forberedt etter endt opplæring hos oss, enten man skal kjøre opp med bil eller motorsykkel.

Hos Oslo Vest Trafikkskole møter du blide og trivelige lærere med høy faglig kompetanse og erfaring. Johnny Larsåsen har drevet velrenommerte Førerkortspesialisten i Kirkeveien siden 1986. I 2015 ble virksomheten utvidet til helt nye lokaler i Luftfartsveien 18, med kort avstand til offentlige kommunikasjoner, et steinkast unna Persbråten skole.

Her kan vi hjelpe deg hele veien fra trafikalt grunnkurs, gjennom mørkekjøring, glattkjøring og teori, slik at du er helt forberedt den dagen du skal kjøre opp.

Vi har gjennom mange års utprøvning funnet frem til lettkjørte og sikre biler til opplæring, (Audi A3, Mercedes A-klasse og CLA,  Mazda CX-5, Volkswagen Golf og Tesla X). All undervisning blir individuelt tilpasset og hos oss kan du velge mellom å kjøre opp med manuell girkasse eller automatgir.

Som vi vet, produseres flesteparten av bilene i dag med automatgir. Dette er fremtiden, og stadig flere velger å ta førerkort med automatgir. Dermed kan eleven også konsentrere seg om trafikk og sikkerhet uten å bruke energi på ting som bakkestart og giring. Velger du automatgir, kan førerkortet ditt utvides til manuelt gir ved en forenklet førerprøve.
Les mer om Førerkort klasse B 

I tillegg til Bil klasse B, kan du også ta MC-lappen hos oss, samt Mopedlappen og opplæring i kjøring med henger. Disse kursene skjer i samarbeid med Tempo Trafikkskole, som har mer enn 30 års erfaring.

Les mer om Mopedlappen

Les mer om MC-lappen

I lokalene til Oslo Vest trafikkskole tilbyr vi også bedriftskurs med fokus på etterutdanning av sjåfører som sitter mye i bil på jobb. Vår samarbeidspartner Vestre Bærum Trafikkskole har de siste 20 årene gjennomført kurs for ulike selskaper med meget gode tilbakemeldinger. Dette har blant annet ført til reduksjon i sykefravær og færre ulykker blant de ansatte. Ta kontakt for mer informasjon!

Les mer om Bedriftskurs

Som alle trafikkskoler er vi pålagt å følge trafikkopplæringsforskriften for førerkort klasse B, fastsatt av Vegdirektoratet.

Vi tilbyr:

 • Førerkort klasse B

 • Kjøring med manuelt gir og med automatgir

 • Trafikalt grunnkurs

 • Bedriftskurs/spesialkurs (etterutdanning)

 • Førstehjelp med profesjonelle instruktører

 • All obligatorisk opplæring

 • Vanlige kjøretimer

 • Oppdaterte lærere med tilleggsutdannelse

 • Høy intensitet og stor effektivitet i kjøretimene

 • Intensiv opplæring om ønskelig

 • Undervisning også på engelsk

 • Innbytte av førerkort fra USA/Canada

INGEN SLÅS OSS PÅ EFFEKTIVITET, KVALITET OG TOTALPRIS!

Ønsker du mer informasjon om priser, innhold og gjennomføring av timer, så ta kontakt på 480 30 555 eller send oss en e-post.

Her finner du en liste med aktuelle artikler:

Oslo Vest Trafikkskole gjorde det mulig for meg å ta lappen på en kort og effektiv måte. Jeg kommer til anbefale dere videre til alle jeg kjenner!
Jens Gunnar Kletteberg, Tidligere Elev
Flinke lærere og gode priser gjorde at jeg ble motivert til å ta lappen. Takk Oslo Vest Trafikkskole!
Olav Nilsen, Tidligere Elev

Leave a Comment