Close Menu

Skolereglement

Skolereglement

LÆREPLAN

Skolens undervisningsplan for teoretisk og praktisk opplæring bygger på LÆRERPLAN KL.B, som er fastsatt av Vegdirektoratet. Skolen plikter å følge denne planen under opplæringen.

UNDERVISNINGSTIDER

Tidspunkt for undervisning avtales individuelt med lærer. Første ordinære time starter kl.8.15 og siste er ferdig kl.17.15. Noen av lærerne har til tider mulighet til å kjøre senere enn dette. Elevene møter vanligvis på skolens kontor, men kan også hentes annet sted. Ved henting trekkes tiden det tar trafikklæreren å komme seg fra kontoret til hentestedet fra kjøretimen.

AVBESTILLING AV TIMER

Ønsker du å avbestille timer, må dette gjøres 24 timer før kjøretimen starter. Mandagstimer må avbestilles senest fredag før kl.12:00.
Timer som ikke avbestilles innen fristen må eleven betale for.

NB! Avbestilling av obligatorisk kjøring og førerprøve.
Frist: 2 virkedager før avtalt tid. Dvs. at obligatorisk kjøring og førerprøve på mandag må senest avbestilles på torsdag før.

NB! Avbestilling av trafikalt grunnkurs.
Frist: 4 virkedager før avtalt tid. Dvs.at tr.gr. begynner tirsdag kl.17.00 må avbestilling skje senest på torsdag kl.17.00.

ELEVER SOM MØTER FOR SENT TIL TIMEN

Læreren venter i 15 min. Etter denne tid betraktes timen som «ikke møtt» og eleven har ikke krav på å få kjøre resten av timen. Eleven må betale for timen.

TIMER SKOLEN MÅ AVBESTILLE

På grunn av sykdom, tekniske svikt og lignende beklager vi å måtte ta forbehold om at bestilte timer må strykes. Det vil i så tilfelle bli gitt beskjed i så god tid som mulig. Hvis lærer ikke kommer til avtalt tid, vent 15 min., kontakt deretter skolen for å avtale en ny time.

Om oss

HVOR HOLDER VI TIL ?

Velkommen til våre lyse og fine lokaler rett i nærheten av Røa.
Vår adresse er: Luftfartsveien 18 0770 Oslo

NÅR JOBBER VI ?

Ring oss: 480 30 555
Åpningstider: 08:30 – 17.30

Man-Fre!

· Møt vårt Team ·

Christoffer Larsåsen

tlf. 47022774

Sindre Almsengen

tlf. 976 08 969

Martin Strømsheim

tlf. 993 29 759

post@oslovesttrafikkskole.no