Close Menu

Skolereglement

Skolereglement

LÆREPLAN

Skolens undervisningsplan for teoretisk og praktisk opplæring bygger på LÆRERPLAN KL.B, som er fastsatt av Vegdirektoratet. Skolen plikter å følge denne planen under opplæringen.

UNDERVISNINGSTIDER

Tidspunkt for undervisning avtales individuelt med lærer. Første ordinære time starter kl.8.15 og siste er ferdig kl.17.15 mandag- torsdag. Fredag starter første timen kl.8.15 og siste er ferdig kl.15.30. Elevene møter vanligvis på skolens kontor, men kan også hentes annet sted. Ved henting trekkes tiden det tar trafikklæreren å komme seg fra kontoret til hentestedet fra kjøretimen. Noen av lærerne har til tider mulighet til å kjøre på andre tidspunkter en fastsatt. Ved kjøring utenom fastsatt tid (eks kveld/ helg) vil det tilkomme et prispåslag.

AVBESTILLING AV TIMER

Ønsker du å avbestille timer, må dette gjøres 24 timer før kjøretimen starter. Mandagstimer må avbestilles senest fredag før kl.12:00.
Timer som ikke avbestilles innen fristen må eleven betale for.

NB! Avbestilling av obligatorisk kjøring og førerprøve.
Frist: 2 virkedager før avtalt tid. Dvs. at obligatorisk kjøring og førerprøve på mandag må senest avbestilles på torsdag før.

NB! Avbestilling av trafikalt grunnkurs.
Frist: 4 virkedager før avtalt tid. Dvs.at tr.gr. begynner tirsdag kl.17.00 må avbestilling skje senest på torsdag kl.17.00.

 

All avbestilling må gjøres direkte med lærer som holder undervisningen. Enten ved å ringe eller sende sms.

ELEVER SOM MØTER FOR SENT TIL TIMEN

Læreren venter i 15 min. Etter denne tid betraktes timen som «ikke møtt» og eleven har ikke krav på å få kjøre resten av timen. Eleven må betale for timen.

TIMER SKOLEN MÅ AVBESTILLE

På grunn av sykdom, tekniske svikt og lignende beklager vi å måtte ta forbehold om at bestilte timer må strykes. Det vil i så tilfelle bli gitt beskjed i så god tid som mulig. Hvis lærer ikke kommer til avtalt tid, vent 15 min., kontakt deretter skolen for å avtale en ny time.

Om oss

HVOR HOLDER VI TIL ?

Velkommen til våre lyse og fine lokaler rett i nærheten av Røa.
Vår adresse er: Luftfartsveien 18 0770 Oslo

NÅR JOBBER VI ?

Ring oss: 480 30 555
Åpningstider: 08:30 – 17.30

Man-Fre!

· Møt vårt Team ·

Christoffer Larsåsen

tlf. 47022774

Sindre Almsengen

tlf. 976 08 969

Martin Strømsheim

tlf. 993 29 759

post@oslovesttrafikkskole.no